Jacle Bow

Jacle Bow

Jacle Bow is een Brusselse band die klinkt als de wedergeboorte van The Faces, met de groove van Keith en de cool van Reed. Hoera, Rock 'n Roll is terug in 't land!
 
Studio Brussel koos Jacle Bow als één van de 8 finalisten van de Nieuwe Lichting 2015. Uit meer dan 800 inschrijvingen trokken ze de aandacht met hun eigenzinnige rock ’n roll en kregen ze de beste commentaren en score van de StuBru-luisteraars.

In april 2015 tourden de heren van Jacle Bow langs de West Coast van de USA. De uitdaging: 20 shows op 22 dagen, van San Diego tot Seattle. Ze overtuigden topzalen als Great American Music Hall in San Francisco & Star Theater in Portland om hen te boeken en onderweg namen ze ook een song op samen met de bassist van The Eels, Allen Hunter.

In het najaar van 2015 komt hun eerste single 'Suit Yourself' uit. Allen Hunter komt speciaal daarvoor naar België om die song samen voor te stellen. Ondertussen wordt er met producer Mario Goossens (Triggerfinger) hard gewerkt aan de eerste LP, die in Londen en Amsterdam wordt opgenomen.