fbpx

biography

Eerst was er Kristof Michiels, Kampenaar extra-ordinair. Die liet zich DJ 4T4 noemen en drong via een Hasseltse kelder het Hof binnen, vermomd als West-Vlaamse medicijnman. Er was veel vreugde. Meer dan 25 jaar lang verlichtte hij de nachten op buurtfestijnen, festivals, en clubs allerhande. Het durfde al eens zweterig te zijn, zegt men. Hij werd een gevierd figuur, een populaire shaman die van elke bijeenkomst een memorabele ervaring maakte. Hij regeerde met passie. Iemand zei “goeroe”. De vreugde was groot.

Toen het rijk rond 2014 werd overspoeld door charlatans en poseurs, vond hij het welletjes geweest, en besloot wijselijk zich te laten opnemen in de ontwenningskliniek voor gevorderden. Dat bleek aanvankelijk goed uit te draaien, maar uiteindelijk was de diagnose kristalhelder: ongeneesbaar. Dat hij vuriger dan ooit én nu ook vermommingsloos, met ongehoorde vaardigheid de arena periodiek moge betreden, onder strikte begeleiding van de allerbeste nummers ooit gemaakt met de bedoeling lichaamsbeweging aangenaam te maken.

Zijn stijl is universeel. Hij draait alles in elkaar, als het maar vuur heeft. Hij maakt zijn eigen exclusieve remixxen. Er wordt gedanst, maar ook gezongen. Oud, nieuw, megahits en obscure parels. Allemaal classics op hun manier. 4T4 draait met liefde voor alle aanwezigen, en past zich met liefde aan aan waarlijks elke gelegenheid.

Meesterschap behoeft geen certificatie. De geruchten zijn waar. Kom het anders zelf eens meemaken als u ons niet gelooft. Vreugde!