fbpx

biography

Coely, het onbetwiste icoon dat naast landsgrenzen, ook het kleuren- en smakenpalet overstijgt. Of je nu behoort tot de Babyboomers, Generatie X, Millennials of iets ertussenin, wie Coely live aan het werk ziet, weet dat zij/x/hij getuige is van wereldklasse. Een bovenzinnelijke gewaarwording die menig concertganger – zolang de playlist het toelaat – loskoppelt van de dagdagelijkse realiteit. Een bucketlist-ervaring die hoge ogen gooit in zowel binnen- als buitenland. Van Rock Werchter, Pukkelpop en Tomorrowland tot Glastonbury Festival, Pinkpop en Openair Frauenfeld.

Gepakt en gezakt met nieuwe tracks, die de grens tussen HipHop, Soul, R&B en Pop doen vervagen, lijkt Coely klaar om haar publiek te verlossen van de corona-ketting die ons allen zolang in hechtenis hield. We hoorden in de wandelgangen dat haar eerste langspeler “Different Waters”, die met een gouden plaat werd bekroond, slechts een voorsmaakje zou zijn geweest van wat nog zal komen.

Wie bevoorrecht was om Coely reeds aan het werk te zien en de vibe te proeven is onvoorwaardelijk een deel geworden van een wereldwijd verspreid verwantschap. Wie nu pas de kans krijgt om de Coely-experience te ervaren … ENJOY THE F*CKING RIDE!!!!

video
playlist