fbpx

biography

Madd9 (geboren in Bilzen in 2003) is zonder twijfel een van de meest opvallende stemmen in de recente generatie hip-hop talent in België. Samen met zijn getalenteerde producer Preyas creëert hij een meeslepende mix van hip-hop, funk en neo-soul. Preyas’ beheersing van analoge synths en de kenmerkende Detroit-style hip-hop drums vormen een perfecte aanvulling op de aanstekelijke hooks en gelaagde verzen van Madd9.

Met een scherp gevoel voor muzikale combinaties weet Madd9 een uniek geluid te creëren dat de grenzen van het genre overstijgt. Zijn muzikale smaak en artistieke visie komen samen in een boeiende soundscape die zowel vernieuwend als herkenbaar is voor de liefhebbers van hedendaagse hiphop.

Madd9’s opkomst binnen de Belgische muziekscene is niet te missen, en het is duidelijk dat hij zijn stempel drukt op de hiphopwereld met zijn unieke sound en onmiskenbare talent. Onlangs bundelde hij de krachten met toonaangevend label Beatville waar hij een plaats vindt naast gerenomeerde artiesten als Coely, Fahad Seriki (fka DVTCH NORRIS) en Yann Gaudeuille.

video
playlist